New Belgrade's Finest Dining

Apetit Bar Beograd je restoran internacionalne kuhinje koji je prvi i jedinstven na Novom Beogradu po svom fine dining konceptu. Osim urbanog  ambijenta prestižnog naselja A blok i bašte ušuškane u zelenilo, restoran odlikuje savremen enterijer, kombinacija sofisticiranog stila i industrijskog dizajna, sa posebnom pažnjom na svaki detalj.

Na čelu kuhinje je mladi šef Nikola Đorđević, talentovani, posvećeni kuvar koji osim bezrezervne ljubavi prema poslu koju prenosi na članove svog tima, kroz neuobičajene kombinacije ukusa, tendencije ka organskoj hrani poznatog porekla, ručno pravljene paste i savršenu prezentaciju jela donosi inovacije i postavlja nove trendove na beogradskoj gastro sceni.

Pored bogate selekcije premijum alkoholnih pića, domaćih i stranih vina, single origin kafe vrhunskog kvaliteta, ponosimo se besprekornom uslugom, znanjem i ljubaznošću našeg osoblja po kome smo poznati kako kod stalnih, tako i novih gostiju, lokalnog stanovništva, ali i stranaca koji nam dolaze iz celog sveta.

Osim što smo sjajan izbor kada jeu pitanju jutarnja kafa, poslovni ručak ili večera uz vino sa prijateljima, tu smo i za organizaciju različitih vrsta proslava. Bilo da je u pitanju porodično okupljanje, romantična proslava godišnjice ili korporativni događaj, tu smo da posebnom posvećenošću doprinesemo ugođaju naših gostiju.